Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Reseptit ja reseptilääkkeet

Reseptit ja reseptilääkkeet

RESEPTIEN TOIMITUS JA ITSEHOITO

Reseptien toimittamisen yhteydessä annamme tietoa lääkkeiden oikeasta ja turvallisesta käytöstä. Sen lisäksi annamme hintaneuvontaa, tarkistamme lääkkeiden yhteisvaikutuksia, valmistamme pienimuotoisesti tiettyjä lääkevalmisteita ja huolehdimme reseptinne uusittavaksi niin halutessanne.

Itsehoitopuolella henkilökuntamme auttaa teitä sopivan tuotteen valitsemisessa ja neuvoo sen oikean käytön sekä ohjaa tarvittaessa lääkärin vastaanotolle. Mikäli haluamaanne tuotetta ei löydy valikoimistamme, hankimme sen teille.

Reseptien uusinta

Halutessanne lähetämme reseptinne uusittavaksi lääkärille. Reseptin uusintaan on hyvä varata aikaa n. viikko. Reseptien uusimisesta perimme 2€ reseptiltä, kuitenkin enintään 5€ yhdellä uusimiskerralla. Toisen puolesta asioivalla on oltava sähköisten reseptien uusimiseen lääkkeiden käyttäjän kirjallinen tai sähköinen suostumus, jolla hän osoittaa oikeuden lääkkeiden käyttäjän puolesta asioimiseen. Sähköisen suostumuksen voi antaa myös Suomi.fi -palvelussa, jolloin se kattaa kaikki Suomen apteekit.

OMAKANTA

Voit tarkistaa sinulle määrätyt reseptit:
Omakanta-palvelusta

LÄÄKEKORVAUSLASKURI

Voit tarkistaa Kela-korvaustiedot laskurilla:
Lääkkeet, hinnat, korvaukset