Palvelemme asiakkaitamme ystävällisesti ja ammattitaidolla

Sinun ja läheistesi hyvinvointi on meille tärkeintä - elämäsi kaikissa vaiheissa.
Kehitämme osaamistamme Sinun parhaaksesi - voit aina luottaa saavasi parasta palvelua.
Haluamme auttaa Sinua - ajasta ja paikasta riippumatta.

Potretti


RESEPTIEN TOIMITUS JA ITSEHOITO

Reseptien toimittamisen yhteydessä annamme tietoa lääkkeiden oikeasta ja turvallisesta käytöstä. Sen lisäksi annamme hintaneuvontaa, tarkistamme lääkkeiden yhteisvaikutuksia, valmistamme pienimuotoisesti tiettyjä lääkevalmisteita ja huolehdimme reseptinne uusittavaksi niin halutessanne.

Itsehoitopuolella henkilökuntamme auttaa teitä sopivan tuotteen valitsemisessa ja neuvoo sen oikean käytön sekä ohjaa tarvittaessa lääkärin vastaanotolle. Mikäli haluamaanne tuotetta ei löydy valikoimistamme, hankimme sen teille.

LÄÄKEVALMISTUS

Tarvittaessa valmistamme apteekissa pieniä määriä liuoksia, voiteita ja muita lääkärin määräämiä ex tempore-valmisteita. Lääkkeiden valmistukseen menee noin 1-3 arkipäivää riippuen siitä, onko valmistukseen käytettäviä raaka-aineita valmiina apteekissa vai joudutaanko niitä tilaamaan.

ANNOSJAKELU

Apteekkimme tarjoaa annosjakelupalvelua, jossa lääkkeet toimitetaan annospusseihin koneellisesti jaeltuina kahden viikon välein. Palveluun sisältyy lääkityksen tarkistus. Palvelu on maksullista. Mikäli sinulla tai läheisilläsi on ongelmia lääkkeiden kanssa, ota yhteyttä meihin ja kysy lisää henkilökunnaltamme. Annosjakelun avulla voidaan vähentää lääkehävikkiä ja usein myös lääkekustannuksia.

NOUTOLOKERIKKO

Apteekin noutolokerikko sijaitsee S-marketin eteisessä (Keskustie 5). Voit noutaa ostoksesi kätevästi noutolokerikosta myös aukioloaikojemme ulkopuolella (S-marketin aukioloaikoina). Saat apteekista tekstiviestillä lokeron avaamiseen tarvitsemasi koodin.

Reseptien uusinta

Halutessanne lähetämme reseptinne uusittavaksi lääkärille. Reseptien uusimisesta perimme 2€ reseptiltä, kuitenkin enintään 5€ uusimiskerralla.

APTEEKIN PALVELUT

Lääkityksen tarkistus

Haluatko keskustella rauhassa lääkkeiden oikeasta käytöstä? Varaa aika lääkityksen tarkistuspalveluun.

Lue lisää tästä

APTEEKIN PALVELUT

Lääkejäte

Otamme vastaan maksutta ongelmajätteenä hävitettävät lääkkeet.

Reseptien uusinta

Halutessanne lähetämme reseptinne uusittavaksi lääkärille. Reseptin uusintaan on hyvä varata aikaa n. viikko. Reseptien uusimisesta perimme 2€ reseptiltä, kuitenkin enintään 5€ yhdellä uusimiskerralla. Toisen puolesta asioivalla on oltava sähköisten reseptien uusimiseen lääkkeiden käyttäjän kirjallinen tai sähköinen suostumus, jolla hän osoittaa oikeuden lääkkeiden käyttäjän puolesta asioimiseen. Sähköisen suostumuksen voi antaa myös Suomi.fi -palvelussa, jolloin se kattaa kaikki Suomen apteekit.